SON DAKİKA

Marmaris temmuzda bin 730 turisti ağırlayacak

25 Haziran 2016, C.tesi - 16:36
MUĞLA (AA) - Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden Muğla’nın Marmaris ilçesine, gelecek ay çoğunluğu Lübnan, Ürdün ve ABD’li turistleri taşıyan, yolcu sayısından çok personeli bulunan 2 butik kruvaziyer 5 sefer düzenleyecek.

Marmaris Cruise Port Operasyon Müdürü Bora Bayazıt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Marmaris Limanı’na temmuz ayında ultra lüks butik kruvaziyerlerin geleceğini söyledi.

Personel sayısı yolcu sayısından fazla olan butik gemilerle çoğunluğu alım gücü yüksek ABD, Lübnan ve Ürdünlü turistlerin Marmaris’i ziyaret edeceğini belirten Bayazıt, "Toplam bin 730 yolcuyu Marmaris’te ağırlayacağız. Bu turist grupları alım gücü çok yüksek, hizmet odaklı gemilerle seyahat eden turistler." dedi.

Gemilerin hepsinin daha önce Marmaris Limanı’nı ziyaret ettiklerine değinen Bora Bayazıt, 8, 15, 22 ve 29 Temmuz günlerinde Lübnan bayraklı "Med Queen" adlı kruvaziyerin bin 280 yolcusuyla, Malta bayraklı ABD’li turistleri taşıyan "Seabourn Odyssey"in 450 yolcusuyla 25 Temmuz Pazartesi günü limana geleceğini kaydetti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler