SON DAKİKA

Medipol Başakşehir deplasmanda tur arıyor

24 Ağustos 2016, Çarşamba - 11:20



LVIV (AA) - Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turu rövanşında yarın deplasmanda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşacak.


Arena Lviv’de yapılacak mücadele TSİ 22.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Slovakya Futbol Federasyonundan hakem Ivan Kruzliak yönetecek.


Evinde oynadığı ilk maçı 2-1 kaybeden turuncu-lacivertliler, deplasmanda rakibine üstünlük sağlayarak gruplara kalmayı hedefliyor.




- Tur ihtimalleri




Ukrayna deplasmanında, iki farklı her türlü galibiyet turuncu-lacivertlilerin turu geçmesini sağlayacak. Medipol Başakşehir’in 3-2, 4-3 ya da 5-4 gibi tek farklı gollü galibiyetleri de gruplara kalmasını sağlayacak.

Medipol Başakşehir’in 1-0’lık galibiyeti, her türlü beraberlik ve Shakhtar Donetsk galibiyeti, turuncu-lacivertlilerin elenmesine sebep olacak.

Maçın 90 dakikalık normal süresinin, Başakşehir’in 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanması halinde ise on beşer dakikalık iki uzatma devresi oynanacak. Bu bölümde de eşitliğin bozulmaması halinde gruplara kalacak takımı seri penaltı atışları belirleyecek.




- Medipol Başakşehir’de 4 eksik




İstanbul ekibinde zorlu Shakhtar Donetsk maçı öncesinde, sakatlığı devam eden Mehmet Batdal, Stefano Napoleoni ve Alparslan Erdem maç kadrosunda yer almıyor. Yeni transfer Mustafa Pektemek de adı daha önce UEFA’ya bildirilen listede olmadığı için bu maçta forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın forvette, ilk maçta olduğu gibi Arnavut golcü Cikalleshi’ye görev vermesi bekleniyor.

Avcı, Süper Lig’in ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye karşı maç kadrosuna da almadığı Doka’nın yerine genç oyuncu Cengiz Ünder’e ilk 11’de şans verebilir.

Turuncu-lacivertlilerin, Shakhtar Donetsk karşısındaki muhtemel 11’i şöyle:

Volkan Babacan, Cenk Ahmet Alkılıç, Yalçın Ayhan, Epureanu, Ferhat Öztorun, Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Cengiz Ünder, Visca, Cikalleshi

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler