SON DAKİKA

MHP’de olağanüstü kongre süreci

27 Haziran 2016, Pazartesi - 18:30
MHP Çifteler İlçe Başkanı Oğuz Döngel, Çifteler, Alpu, Mahmudiye, Han ve Günyüzü ilçe teşkilatlarının görevlerinden istifa ettiğini söyledi.

Döngel ve istifa eden diğer teşkilat başkanları kent merkezindeki bir otelde basın toplantısı düzenledi.

Döngel, yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin ardından başlattıkları parti içi demokrasi mücadelelerini herkesin yakından takip ettiğini ve pek çok merhalelerden geçtiğini bildirdi.

Ömürlerini MHP’ye adamış ilçe başkanları olarak, iktidar olma, geleceğin büyük Türkiye’sini inşa etme hayalleri kurarken adlarının sürekli mahkemelerde, demokrasi ayıplarıyla anılmasından çok rahatsız olduklarını ifade eden Döngel, şunları kaydetti:

"Konuşmamız gereken çok daha önemli ve ülkeyi ilgilendiren konular olduğunu düşünüyoruz. Bir an evvel kendi iç meselemizden yüzümüzü millete çevirmek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bizim irademize, ülkücülerin talep ve beklentilerine, delegenin kararına saygı duymayan genel merkezimizi protesto etmek amacıyla bugün itibariyle Çifteler, Alpu, Mahmudiye, Han ve Günyüzü teşkilatları olarak görevimizden istifa ediyoruz. Davamıza olan inancımız tamdır. Başlattığımız bu yürüyüşün hedefine ulaşacağına mutlak iman ediyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi önümüze çıkarılan bütün engelleri aşacak iradeye sahibiz. Ancak artık bu genel merkez yönetimi ve anlayışıyla birlikte olmamızın imkanı kalmamıştır."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler