SON DAKİKA

MHP’den AK Parti’ye ziyaret

24 Temmuz 2016, Pazar - 07:45
KIRIKKALE (AA) - MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ı ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Akçay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ilk anlarından bu yana ciddi bir tavır ortaya koyarak, hain teşebbüse karşı tavır sergilediği için MHP’ye teşekkür etti.

Gün siyaseti bir kenara bırakıp, milletin ve ülkenin geleceğine sahip çıkma günü olduğunu vurgulayan Akçay, "Bu anlamda MHP Türkiye genelinde büyük bir destek vermiştir. Mesele demokrasi ve gelecek meselesidir." dedi.

MHP İl Başkanı Baloğlu ise, ülkenin geleceğinin hep birlikte verilen mücadeleyle kurtulacağını ifade etti.

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin darbe girişiminin ilk anlarından itibaren kendilerine meydanlara inme talimatı verdiğini aktaran Baloğlu, şöyle konuştu:

"Bu süreçte parti olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Ülkenin geleceği söz konusu olduğunda siyaseti bir kenara bırakmayı bilen bir partiyiz. Devletimizin ve milletimizin bekası için parti olarak her zaman tavrımız demokrasiden yana olmuştur. Teşkilat olarak terör örgütlerine karşı verilen ve verilecek olan bütün mücadelelerde iktidarın yanında olacağız. MHP, her zaman terörün her türlüsüne karşı milletinin yanında bir tavır sergilemiştir."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler