SON DAKİKA

Muğla’daki terör operasyonları

15 Haziran 2018, Cuma - 08:15
TBMM (AA) - HDP Mardin Milletvekili Erol Dora, Muğla'daki terör operasyonlarına ilişkin, "Hem sosyal medyada hem de görsel ve yazılı medyada bu konuda ağır bir insan hakları ihlali sorunu gözlemlenmiştir." iddiasında bulundu.

Dora, partisinin Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş ile birlikte TBMM'de, Muğla'daki terör örgütü operasyonlarına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Erol Dora, "Hem sosyal medyada hem de görsel ve yazılı medyada bu konuda ağır bir insan hakları ihlali sorunu gözlemlenmiştir." görüşünü savunarak, bu iddiaları araştırmak için Beştaş ile birlikte Muğla'ya gittiklerini söyledi.

Meral Danış Beştaş da randevu taleplerinin kabul edilmemesi nedeniyle başsavcı ve Muğla Valisi ile görüşemediklerini belirterek, "Bir ilin valisi ve başsavcısı, Mecliste üçüncü büyük grubu olan partinin 2 milletvekilinin randevu talebini reddederek, kime bağlı olduğunu, kimin talimatlarıyla görev yaptığını bir kez daha ortaya koymuştur." iddiasında bulundu.

Beştaş, avukatların, iddialara ilişkin muayene talebinde bulunduklarını ancak şu ana kadar olumlu bir dönüş alamadıklarını ifade etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler