SON DAKİKA

Muğla’daki trafik kazası

10 Temmuz 2017, Pazartesi - 16:39
MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, otomobilin kaldırıma çarparak takla atması sonucu ikizi Doğukan’ı kaybeden Batuhan Tanışır’ın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Doktorlar kazada ağır yaralanan ve organları hasar gören 16 yaşındaki Tanışır’ı yaptıkları bir dizi tedaviyle hastanenin yoğun bakım ünitesinde gözetim altında tutuyor.

Ailenin avukatı Savaş Çiçek ve Bodrum Göztepe Futbol Okulunun sorumlusu Emrah Çatak, kazanın yaşandığı Bitez Kavşağı’nda incelemelerde bulundu.

Çiçek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın sadece trafik kazası olarak değerlendirilmemesi gerektiğini savundu.

Çiçek, "Bu olay basit bir trafik kazası değil, bu olay bir cinayettir. Adına ne yazık ki trafik kazası diyoruz." ifadesini kullandı.

Otomobili kullanan sürücünün alkollü olduğunun kanıtlandığını kaydeden Çiçek, "Sürücü 217 promil alkollü. Bu adli tıp raporuyla da sabit oldu. Bununla beraber kamera kayıtlarıyla da görüldüğü üzere, aşırı derecede süratle meydana gelen bir kaza. Bu kazada Doğukan kardeşimizi kaybettik, Batuhan kardeşimiz de halen tedavi görüyor." diye konuştu.

Kazayla ilgili gereken adli soruşturmanın devam ettiğini belirten Çiçek, olayın takipçisi olacaklarını vurguladı.

- Olay

Bodrum’da, 3 Temmuz Pazartesi günü Ali Osman Konduz’un kullandığı yabancı plakalı otomobilin kaldırıma çarparak takla atması sonucu, otomobilde bulunan Doğukan Tanışır olay yerinde ölmüş, ikizi Batuhan Tanışır ile otomobilin sürücüsü ve otomobildeki Oğuzhan Önel yaralanmıştı.

Kazada ağır yaralanan Batuhan Tanışır, Acıbadem Bodrum Hastanesinde yoğun bakıma alınmıştı.

Otomobil sürücüsü Ali Osman Konduz ile Oğuzhan Önel’in ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler