SON DAKİKA

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu

01 Temmuz 2017, C.tesi - 15:45
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurul toplantısı yapıldı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığına ait toplantı salonunda gerçekleştirilen ve tek liste olarak gidilen genel kurulda Başkan Bayram Ekici güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, divan üyelerinin seçimi, denetim ve faaliyet raporunun okunmasının ardından yönetim kurulu listesi oylamaya sunuldu, liste, oy çokluğu ile kabul edildi.

Genel kurul toplantısına katılan Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca yaptığı konuşmada, illerde birden fazla gazeteciler cemiyeti olduğunu belirterek meslek örgütlerinin birlik içinde olmasının gerektiğini ifade etti.

Karaca, "Başkan Ekici ve yönetimini kutluyorum. Bayrağı daha ileri taşımak için çaba harcıyorlar. Her ilde birkaç gazeteciler cemiyetinin olması bizi üzüyor. Birlik beraberlik içinde olunması için çaba harcıyoruz. Nevşehir’de de iki ayrı cemiyet var, burada da tek çatı altında olunmasını istiyoruz." diye konuştu.

Toplantının sonunda, Ekici tarafından Karaca’ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Genel kurula, Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsrafil Avcı, Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Özdilek, Tarsus Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Çalışkan, Adana Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şahin Özer, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Arslan, Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hacı Odabaş, Niğde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şerife Türkeş, Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil Acar ve üye gazeteciler katıldı.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler