SON DAKİKA

Nevşehir’de uyuşturucuyla mücadele semineri

31 Aralık 2017, Pazar - 14:40
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir’de, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Uyuşturucu ile mücadelede ortak yöntemlerin belirlenmesi ve iyi uygulamaların hayata geçirilmesi" konulu hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kaymaklı beldesinde düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, Uyuşturucu ile Mücadele Yüksek Kurulu ile illerde oluşturulan kurulların ve sivil toplum kuruluşlarının dayanışma içinde olması gerektiğini belirtti.

Uyuşturucuyla mücadelede sorumluluğun mülki amirlerde olduğunu, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için çalışma yürütülmesi gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bu coğrafya hepimiz için insanlık için medeniyetimiz için çok kıymetli. Medeniyet ve kültür değerlerimizle bizim insanımız olarak yetiştirebildiğimiz her gencin, dünya insanlığına çok önemli hizmetleri olabilir. Bizlere zihni açık, ufku geniş, berrak düşünebilen insanlar lazım."

Öte yandan, İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, seminer açılışının ardından Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler