SON DAKİKA

Nevşehir’den kısa kısa

08 Temmuz 2018, Pazar - 13:50
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker ve 2 korucunun şehit düşmesi nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Başkan Ünver, mesajında, güvenlik kuvvetlerinin, Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne karşı hainlerce düzenlenen her türlü saldırıya misliyle karşı koyacak kararlılık içinde olduğunu kaydetti.

Ünver, "Kutsal vatan topraklarımızı hainlere karşı canı ile koruyan şehitlerimizi yüreğimizde yaşatacağız. Şemdinli'de şehadet mertebesine ulaşan asker ve koruculara Cenab-ı Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları aileleri ve tüm Türk milletine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.




- Rektör Bağlı'dan şehitler için taziye mesajı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki şehitler için taziye mesajı yayımladı.

Rektör Bağlı, şunları kaydetti:

"Ölümsüzlere karışan, kahraman askerlerimizin haklarını ödememiz mümkün değildir. Terörle mücadelede ne kadar haklı bir konumda olduğumuzu bir kez daha anladığımız bu günde, tarihimizin bizlere verdiği cesaret ve güçle terörün üzerine daha kararlı bir şekilde gideceğimize olan inancımız pekişmiştir."




- AK Parti İl Başkanı Yanar'dan taziye mesajı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Şemdinli’de meydana gelen terör saldırısında şehit olanlar için taziye mesajı yayımladı.

Yanar, mesajında, "Hakkari'de şehadet mertebesine ulaşan asker ve koruculara Cenab-ı Allah’tan rahmet, geride bıraktıkları aileleri ile tüm Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.




- Nevşehirspor yönetiminden Yanar'a hayırlı olsun ziyareti

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, ekim ayında AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Rauf Yanar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yanar'a yeni görevinde başarılar dileyen Dirikoç, kulüp çalışmalarına ilişkin bilgi vererek Nevşehirspor olarak hedeflerinin 3. Lig'de mücadele etmek olduğunu kaydetti.

Yanar ise, Nevşehirspor yöneticilerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "AK Parti ailesi ve şahsi olarak her zaman desteğe hazırız. Nevşehirsporumuza başarılar diliyorum." diye konuştu.

Ziyarette, Kulüp Başkanı Dirikoç, İl Başkanı Yanar'a 50 numaralı Nevşehirspor forması hediye etti.




- Belediye Başkan Yardımcısı Seçen'e ziyaret

Çanakkale Görme Engelliler Derneği üyeleri, Nevşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Yardımcısı Atilla Seçen ile görüştü.

"Gönülden dillere, dillerden tellere" projesi kapsamında öğrencilere yönelik konser programı için kente gelen dernek üyeleri, Çanakkale Dernekler Müdürü Resul Karakurt ile birlikte Seçen'i makamında ziyaret etti.

Çalışmaları hakkında Seçen'e bilgi veren heyet üyelerine ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler