SON DAKİKA

Nevşehir’den kısa kısa

13 Temmuz 2018, Cuma - 13:00
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ünver, kent halkının ortak gururu olan Nevşehirspor'un başarılı olması için destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Nevşehirspor'un BAL liginde hedeflenen noktaya ulaşacağına, en ufak bir şüphesinin olmadığını dile getiren Ünver, "Nevşehirspor, BAL liginde bizlerin ve halkımızın destekleri ile hedeflenen başarıyı bize kazandıracaktır, bundan zerrece şüphe duymuyorum. Nevşehirspor gerek futbolcu, teknik yönetici ve kulüp yöneticileri ile hedefe odaklanan bir anlayış içerisinde hareket ediyor." dedi.

Kulüp başkanı Dirikoç ise ligde hedeflenen başarının yakalanması konusunda destek veren herkese, teşekkür ettiklerini belirtti.

Dirikoç, ziyaretin anısına Ünver'e Nevşehirspor forması ve saat hediye etti.

- Öğretmen ve öğrencilerden Ünver'e ziyaret

İstiklal Ortaokulu Müdürü Cemal Mamak ve öğretmenler ile öğrenciler, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i ziyaret etti.

Mamak, okul bahçesi oluşturulması yönünde belediye tarafından verilen desteğe teşekkür ettiklerini belirtti.

Ünver ise öğrencilerin başarısı açısından fiziki yapının da verilen eğitim ve öğretim kadar önemli olduğuna işaret ederek, kentteki tüm okulların bahçe ve çevre düzenlemesine katkı sağladıklarını ve öğrencilerin yararlanmasını sağlamaya devam ettiklerini kaydetti.


- Derinkuyu ilçesinde ağaçlandırma çalışmaları

Derinkuyu Belediyesi tarafından ilçe girişleri ile Nevşehir ve Niğde yolu çevresinde ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Balcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçenin daha yeşil bir görünüme kavuşması için çalışmaların süreceğini belirtti.

Balcı, "İlçemizin güzel görünüm kazanması için ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. İlçede yeşil alanın eksik olduğunu düşündüğümüz tüm alanlarda ağaçlandırma çalışmalarımız devam edecektir." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler