SON DAKİKA

OGM Ormanspor’da transfer çalışmaları

19 Temmuz 2017, Çarşamba - 09:44



ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından OGM Ormanspor’un başkanı Ahmet İpek, transfer çalışmalarında sona yaklaştıklarını söyledi.

İpek, yeni sezon hazırlıklarına 7 Ağustos’ta başlayacaklarını belirterek, geçen sezon TB2L’de şampiyon olan kadrodan kaptan Hasan Karabulut, Alp Timuçin Yener, Mesut Kadir Çipa, Mert Alemdar ve Fatih Kılızca ile yeniden anlaştıklarını vurguladı.

Yerli ve yabancı oyuncu transferine devam ettiklerini dile getiren İpek, "İstanbulspor’dan Ömer Barış Erlim, Finalspor’dan Atakan Denk, Boluspor’dan Can Coşkun, TED Ankara Kolejliler’den İsmail Yüceer ve Yiğit Aydın’ı da kadromuza kattık. Yabancı transferinde ise Hasan Rizvic ve İhsan Antonio Graves ile anlaştık." dedi.

İpek, 4 ve 5 pozisyonları oynayabilen bir oyuncuyu da kadrolarına katarak transferi noktalayacaklarını vurgulayarak, "Yeni sezon için 4 Eylül’de Bolu kampımız var. Sonrasında hazırlık turnuvaları ile federasyon kupasına kadar hazırlıklarımız devam edecek." ifadelerini kullandı.

Yeni sezonda kendilerini zorlu bir sürecin beklediğinin altını çizen İpek, "Kalitenin üst düzey olduğu ligde, OGM Ormanspor’un gücü nispetinde olabilecek en üst seviyede mücadele edeceğiz. İlk hedefimiz ligde kalıcı olmak. Bir kurum takımı olmanın bilinci ile çalışıp mücadele gücü yüksek savaşçı bir takım oluşturmak ve gelen seyircilere seyir zevki yüksek bir basketbol izletmeyi amaçlıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler