SON DAKİKA

Öğrenciler, GHSİM Ünlüer’i ziyaret etti

24 Mayıs 2016, Salı - 09:03
NEVŞEHİR (AA) - Derinkuyu Namık Kemal İlkokulu öğrencileri Nevşehir Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünü (GHSİM) ziyaret etti.

Derinkuyu Namık Kemal İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri öğretmen Aylin Akyüz ile Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Mustafa Ünlüer’İ makamında ziyaret etti.

Öğrencilerin spor il tesislerini gezmelerinin ardından Ünlüer, çocuklara tişört ve balon hediye etti. Ünlüer daha sonra öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla çim sahada futbol maçı yapıldı.

Öğrencilerin ziyaretinden mutlu olduğunu belirten Ünlüer, "Bütün öğretmenlerin bu şekilde fedakarlık yapmalarını isteriz. Yediden yetmişe herkesin spor yapması için çalışıyoruz. Çocuklarımıza bir sözümüz vardı ve onlarla buluştuk. Çocukları tanımak güzeldi. Biz Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü olarak sporun ve sporcunun daima yanındayız." dedi.

Sınıf Öğretmeni Aylin Akyüz’de açıklamasında, "Bizim için spor faaliyetleri dersleri çok olumlu etkileyen bir alan. Öğretmen olarak bunun destekçisiyiz. Bugün burada Gençlik Hizmetleri Müdürümüzün samimi, davranışları, çocuklarla spor yapması, futbol oynaması onları çok teşvik etti. Eminim bunu hiç unutmayacaklardır." ifadesini kullandı.

Öğrenciler Ünlüer’e duygu ve düşüncülerini kaleme aldıkları birer teşekkür mektubu verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler