SON DAKİKA

OHAL ilan edilmesi

24 Temmuz 2016, Pazar - 03:54
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, olağanüstü hal (OHAL) kararının, ülkenin huzur ve bekası için alındığını, sanayiyi, ekonomiyi, çiftçiyi veya diğer sosyal kesimleri etkileyecek bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Nursaçan, yaptığı yazılı açıklamada, dünyada terör olayları nedeniyle sıkıntı yaşanılan ülkelerde olağanüstü hal uygulamaları yapıldığını anımsattı.

Olağanüstü günlerden geçilen bu dönemde devletin kendisine ve halka yönelik tedbirler almak zorunda kaldığını ifade eden Nursaçan, şunları kaydetti:

"Bu süreç ülkemizin huzuru ve devletin bekası adına alınmış yerinde bir karardır. Sanayimizi, ekonomimizi, çiftçimizi veya diğer sosyal kesimleri etkileyebilecek bir durum söz konusu değildir. İş dünyası yoluna sağlam adımlarla devam edecektir. Türkiye’nin huzuru ve devletin bekası adına alınmış olan OHAL kararı, 3 aylık süre içinde hain darbe girişiminin izlerini silecek, istikrarın ve güvenliğin yeniden tesis edilmesini sağlayacaktır. İş dünyası olarak daima darbenin karşısında, demokrasinin ve milli iradenin yanında olacak ve asla yılgınlığa düşmeden ülkemize sahip çıkarak, 2023 hedefleri doğrultusunda yatırıma, üretime, istihdama ve ihracata tam bir kararlılıkla devam edilecektir."


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler