SON DAKİKA

Bilfen’den Anadolu’ya dostluk köprüsü

29 Ağustos 2018, Çarşamba - 21:35
İSTANBUL (AA) - Bilfen, Antalya Kampüsü'nde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'ndeki illerden gelen 160 öğrenci, 20 öğretmen ve idareciyi ağırladı.

Bilfen'den yapılan açıklamaya göre, Bilfen Antalya İlköğretim Kurumu, İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen "Biz Anadolu’yuz Projesi” kapsamında, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’ndeki öğrencilerin yurdun çeşitli şehirlerini ziyaret etmeleri ve böylelikle iller arası kardeşlik köprüleri kurmalarını hedefleyen bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Antalya’da hizmete açtığı okullarıyla başarılı nesiller yetiştirme yolunda sağlam adımlar atan Bilfen, Antalya Kampüsünde çeşitli illerden gelen 160 öğrenci, 20 öğretmen ve idareciyi misafir etti.

Bilfenli öğrencilerin ev sahipliğinde 3D laboratuvarları ve tasarım atölyelerinde çalışmalar yapan öğrenciler, beden perküsyonu yaptıkları bir müzik etkinlğğiine de katıldı.

Bilfenli öğrencilerin kitap hediye ettiği konuk öğrenciler, okuldaki proje alanlarını da ziyaret ederek bilgi aldı. Öğrenciler, toplu fotoğraf çekimi ile günü noktaladı.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler