SON DAKİKA

Ölümle sonuçlanan kavga, güvenlik kamerasında

16 Ekim 2017, Pazartesi - 08:00
SAKARYA (AA) - Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde akaryakıt istasyonunda bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarınca kaydedilen görüntülerde, iki gün önce aracına yakıt almak için benzin istasyonuna gelen İbrahim T. (71) ile istasyon görevlisi D.D. arasında tartışma çıktığı görülüyor.

Görüntülerde, tartışmanın büyümesi üzerine iki kişi arasında yumruklaşma yaşandığı, ardından İbrahim T’nin yere düştüğü ve çevredeki vatandaşların yere düşen kişinin başına toplanarak, müdahale ettiği anlar yer alıyor.

Önceki gün Adapazarı ilçesinde bir akaryakıt istasyonunda çıkan kavgada, yere düşerek yaralanan İbrahim T. olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış, buradan Yalova’da bir özel hastaneye sevk edilen İbrahim T, müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

Öte yandan, olayla ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen akaryakıt istasyonu görevlisi D.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler