SON DAKİKA

Osmaniye’deki CHP’den istifa

09 Ocak 2016, C.tesi - 16:17
OSMANİYE (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadirli İlçe Başkanı Mehmet Döğüşcü, CHP Osmaniye milletvekili adayı olan Murat Koluçolak’ın 160 kişiyle beraber partilerinden istifa etmesine ilişkin, "Yapılan açıklamayla CHP’de sanki emeği olan ve partide ağırlığı bulunan gerçek insanların partiyi terk ettiği algısı yaratılmıştır" dedi.

Döğşüçü, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Koluçolak’ın 160 kişiyle beraber CHP’den istifa etmesi sonrası yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını savundu.

Koluçolak’ın CHP’yi ve Kadirli İlçe örgütünü küçük düşürücü tespitlerde bulunarak basın açıklaması yaptığını öne süren Döğüşcü, şöyle konuştu:

"Yapılan açıklamayla CHP’de sanki emeği olan ve partide ağırlığı bulunan gerçek insanların partiyi terk ettiği algısı yaratılmıştır. CHP her gün yepyeni filizler veren çınardır. CHP’yi kötülemek ve eleştirmek herkesin haddi değildir. Koluçolak milletvekili adayımızdı. Dün milletvekili olmak için mücadele ettiği bir genel merkezi bugün eleştirmesi son derece manidardır."

Döğüşcü, 161 kişinin istifa dilekçelerini tek tek incelediklerini ve 6 tanesinin parti üyesi olmadığını belirlediklerini belirterek, 147 kişinin ise 2014 yılında ön seçim için Koluçolak’a destek vermek amacıyla partiye kayıt yaptıranlar olduğu iddia etti.

Kadirli’de alınan oyların kimsenin olmadığını ifade eden Döğüşçü, "Adaylığı ile partimize gelenler adaylığı bitince geri gitmiştir. Ülkenin zor günlerinde iken CHP genel merkezini ve ilçe örgütlerini çaresiz, birbirine düşmüş durumda göstermesin, çalışmasın. Bu ucuz şovlara milletin karnı toktur. Dimdik bu ülkenin bekçisi olarak yolumuza devam edeceğiz. CHP, 1923’ten beri dimdik ayaktadır. Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyetini yaşatmak için dimdik ayakta olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler