SON DAKİKA

PALETDER’den “Çocuk Hakları Haftası“ etkinlikleri

04 Mayıs 2016, Çarşamba - 17:48
İSTANBUL (AA) - Palet Kültür ve Sanat Eğitim Derneği (PALETDER) tarafından düzenlenen "Çocuk Hakları Haftası" etkinlikleri başladı.

PALETDER’in "Uyandırma Servisi: Günaydın" konseptiyle bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdiği "İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali" kapsamında, çocuk hakları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen "Çocuk Hakları Haftası" etkinliklerinin açılışı, İsveç’in İstanbul Başkonsolosu Jens Odlander, Bienal’in sanat danışmanlarından Leyla Sakpınar ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın katılımıyla yapıldı.

Etkinlikte, çocuklara ve ebeveynlerine yönelik birçok özel atölye çalışması gerçekleştirilecek.

Etkinlikler kapsamında yarın Şişecam’la "Cam Atölyesi", Uğur Kaya ile "Edebiyat Konulu Atölye", Ümit Kenan Yavuz ile "Akıllı Oyunlar Kütüphanesi", Mine Göl Güven ile yetişkinlere yönelik "Zor Zamanlarda Çocuğun Oyun Oynama Hakkı", Biriz Derneği ile çocuklara ve yetişkinlere yönelik "Harekete Yön Vereni Bul", Enis ve Güher Ergün’den "Geri Dönüşüm Atölyesi" yapılacak.

Etkinlikler, Antrepo 1 ve Mustafa Kemal Kültür Merkezi (MKM) Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde 8 Mayıs’a kadar sürecek.








Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler