SON DAKİKA

Polatlı Kent Konseyi Başkanlığına Çelik seçildi

26 Mayıs 2016, Perşembe - 03:51
ANKARA (AA) - Polatlı ilçesi Kent Konseyi 10. Olağan Genel Kurulunda Tekin Çelik başkan seçildi.

Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Polatlı Kent Konseyi 10. Olağan Genel Kurulunda, seçime tek listeyle giren Polatlı Belediye Meclisinin MHP’li üyesi Tekin Çelik, başkanlığa getirildi.

Çelik, seçimin ardından yaptığı konuşmada, genel kurul üyelerine teşekkür ederek hizmet çıtasını daha yukarıya taşımak için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Çelik ayrıca, "Çalışmalarımızla Polatlı’nın marka değerlerini ortaya çıkartacak, artıracak ve marka kent Polatlı’yı ortaya çıkartacağız. Ortak aklın merkezi, sorunların tartışılıp çözüme kavuşturulduğu yer Polatlı Belediyesi Kent Konseyimiz olacaktır." dedi.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ise Kent Konseyinin gönüllülük esasına dayalı bir şekilde kente değer kattığını, değerlerini ortaya çıkararak insanların daha mutlu olmasını sağlamak adına gayret gösterdiğini belirterek bugüne kadar olduğu gibi faaliyetlerine destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Eski Kent Konseyi Başkanı Serpil Öztürk ise yeni yönetime başarılar dileyerek, "Yaptığımız çalışmalarla dolu dolu 2 yıl geçirdik. Gönüllük esasına dayalı, siyaset üstü olan konseyimizin üyeleri, büyük bir özveriyle çalıştılar, önemli etkinliklere imza attılar. Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya başta olmak üzere, meclislerimizin ve çalışma gruplarımızın değerli üyelerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Faaliyet raporunun ibra edilmesinin ardından, konseyde emeği geçenlere plaket verildi.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler