SON DAKİKA

Polisin durdurduğu kamyonetten çalıntı inek çıktı

28 Eylül 2016, Çarşamba - 22:08
BİTLİS (AA) - Bitlis’in Tatvan ilçesinde polisin durdurduğu kamyonetin kasasında, çalındığı tespit edilen 10 inek bulundu.

Tatvan Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekibi, Cumhuriyet Caddesi’nde Van istikametine seyir halindeki N.K yönetimindeki kamyoneti, aşırı hız nedeniyle durdurmak istedi.

Ekip aracından yapılan anonsa rağmen sürücüsünün kaçmaya çalıştığı kamyonet, kısa kovalamaca sonunda durduruldu. N.K’yı gözaltına alan polis, kapalı kamyonetin kasasında Muş’un Hasköy ilçesinden çalınan 10 ineği buldu.

Zanlının gözaltına alınmasının ardından ineklerin sahiplerine teslim edilmesi için kamyonet Tatvan Şehit Mehmet Işık Polis Merkezi Amirliği bahçesine çekildi.

Hasköy’den Tatvan’a gelen aileler, çalınan büyükbaş hayvanlarını kısa sürede bulan emniyet personeline teşekkür etti.

İnek sahiplerinden Şemsettin Karşenay, hırsızlık olayını sabah uyandıklarında fark ettiklerini, bunun üzerine hemen polise başvurduklarını söyledi.

Bu kadar kısa sürede ineklerin bulunabileceğini düşünmediklerini belirten Karşenay, "Yaptığımız araştırmada komşumuzun da ineklerinin çalındığını anladık. Sağolsunlar olayın üzerinden daha birkaç saat geçmişken ineklerimizin Tatvan’da bulunduğu haberini aldık. Bu haber üzerine çok sevindik. Bu yüzden ineklerimizin bulunmasında emeği geçen tüm emniyet personeline canı gönülden teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun." diye konuştu.

Tatvan ve Hasköy’deki ekiplere teşekkür eden Abdurrahman Kaya ise "Tatvan’da yakalanmasa inekleri bir daha bulmamız sanırım mümkün olmayacaktı. Bu yüzden emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler