SON DAKİKA

PTTcell’den “akıl karı tarifeler“

19 Ağustos 2018, Pazar - 06:10
ANKARA (AA) - PTT AŞ'nin mobil iletişim markası PTTcell'in, yeni seçenekleri, "akıl karı tarifeler" adıyla kullanıcıların hizmetine sunduğu bildirildi.

PTT AŞ'den yapılan açıklamada, mobil iletişim hizmetlerinde hayatı kolaylaştırmaya ve vatandaşın bütçesine katkıda bulunmaya büyük önem verdiği belirtilen PTTcell'in, "akıl karı tarifeler"i kullanıcıların hizmetine sunduğu ifade edildi.

"Akıl karı tarifeler"in, mini, eko, süper ve yıldız olmak üzere dört ayrı seçenekte olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mini tarifede 500 dakika konuşma, 500 SMS ve 2 gigabayt internet 18 liradan ücretlendiriliyor. Eko tarifede 750 dakika konuşma, 750 SMS ve 4 gigabayt internet 25 lira, süper tarifede 1000 dakika konuşma, 1000 SMS ve 7 gigabayt internet 34 lira, yıldız tarifede ise bin 500 dakika konuşma, bin 500 SMS ve 12 gigabayt internet 49 liraya kullanıcılara sunuluyor. Akıl karı tarifeler, PTTcelllilere sınırsız konuşma imkanı da sağlıyor. PTT AŞ'nin 5 yıllık GSM sektörü tecrübesi sonrası oluşturduğu tarifelerle ilgili bilgiye 444 6 788 numaralı Pttcell Müşteri Hizmetleri veya www.pttcell.com.tr adresinden ulaşılabiliyor."

Türkiye'nin 177 yıllık köklü ve güçlü kurumu PTT'nin, posta, banka, lojistik ve elektronik ticaret hizmetlerine ilave olarak 2013'ten bu yana Pttcell markasıyla mobil iletişim faaliyetleri de yürüttüğü anımsatılan açıklamada, bin 872 iş yerinden Pttcell faturalı/faturasız yeni hat, numara taşıma ve yedek SIM kart aktivasyon işlemlerinin gerçekleştirildiği bildirildi.

Açıklamada, tüm iş yerleri ve ATM'lerde İnteraktif Posta Çeki Sistemi üzerinden PTTcell fatura yatırma ve PTTcell Türk lirası yükleme işlemlerinin ücretsiz yapıldığı belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler