SON DAKİKA

PTT’den güvenlik güçleri için kampanya

27 Haziran 2016, Pazartesi - 18:57
ANKARA (AA) - PTT AŞ tarafından güvenlik güçleri için Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası yarın başlayacak.

PTT AŞ’den yapılan açıklamada, ülkenin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerine yönelik kampanya düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın, ülkemizin huzur ve refahı için görev yapan güvenlik güçlerimizin Ramazan Bayramını kutlamasına vesile olmak, milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak ve tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırılmak amacıyla ’Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası düzenlemiştir." denildi.

Kampanya kapsamında, güvenlik güçlerinin görevleri sırasında ulusal medyada yer alan ve ilgi gören görüntülerin yer aldığı fotoğraflardan oluşan 4 çeşit tebrik kartı hazırlandığı bilgisine yer verilen açıklamada, "Size Minnettarız" sloganıyla duyurulacak kampanyaya ait tebrik kartlarının PTT iş yerlerinden ücretsiz temin edilebileceği ve güvenlik güçlerine ücretsiz gönderilebileceği vurgulandı.

Açıklamada, vatandaşların, tebrik kartlarının üzerine güvenlik güçlerine göndermek istedikleri mesajları ve i̇l/i̇lçe/karakol/birlik adını yazmalarının yeterli olacağı kaydedildi.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler