SON DAKİKA

Ramazan Bayramı’na doğru

23 Haziran 2017, Cuma - 10:24
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil ile Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Karaman, Ramazan Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Demirgil mesajında, Ramazan Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluğu pekiştiren, dayanışma ve paylaşma duygularını artıran müstesna günler olduğunu ifade eden Demirgil, "Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Bayramlar yarınlara hayırlar taşıyan niyettir. Dini ve milli günlerimiz milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde yaşamasını sağlayan özel günlerdir. Bütün İslam ve insanlık aleminin Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Sivas Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Karaman da İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek mesajında şunlara yer verdi:

"Ramazan, kendimizi muhasebe etmemize, yakın akraba, komşu ve çevremizdeki ihtiyaç sahiplerini gözetmemize vesile oldu. Sivas Belediyespor yönetim kurulu adına İslam aleminin ve Sivas halkının Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler