SON DAKİKA

Rekabet Kurulu kararları

24 Ağustos 2016, Çarşamba - 10:32
ANKARA (AA) - Rekabet Kurulunca, BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, Rheinmetall International Holding AG ve Etika Strategi SDN BHD tarafından ortak girişim kurulması işlemine izin verildi.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan Kurul kararlarına göre, Microsoft Mobile (Vietnam) Limited Liability Company’nin sermayesinin yüzde 100’ünün ve temel özellikli cep telefonu işinin yürütülmesine ilişkin birtakım diğer varlıkların Hon Hai Precision Industry Co. Ltd’nin iştiraki olan FIH Mobile Limited tarafından devralınması işlemi onaylandı.

Adoçim Marmara Çimento Beton Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Cem Sak, Yusuf Top, Başer Maden Sanayi ve Ticaret AŞ, Ado Madencilik Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ’ye ait olan belli oranda hissesinin şirketin geri kalan hissesine sahip bulunan Salentijn Properties 1 BV tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, Rheinmetall International Holding AG ve Etika Strategi SDN BHD tarafından ortak girişim kurulması işlemine izin verildi.

Kurul, Campus Holding S.A.R.L’nin tamamını elinde bulundurduğu Lacivert Eğitim Hizmetleri AŞ hisselerinin Bahçeşehir Okulları AŞ ve hissedarları Enver Yücel ile Hüseyin Yücel tarafından devralınması yoluyla Bahçeşehir Okulları AŞ’nin ortak kontrolden tek kontrole geçmesi işlemine onay verdi.

Lokal İnşaat Enerji Petrol Nakliyat Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’nin kontrolünde bulunan Citypet Petrolcülük AŞ’nin bir kısım hissesinin BBE Enerji ve Petrol Limited Şirketi tarafından, Tenke Fungurume Mining S.A.R.L’ın tek kontrolünün ise China Molybdenum Co. Ltd. tarafından devralınması işlemleri uygun bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler