SON DAKİKA

sahibinden.com 2017’yi rekorlarla kapattı

21 Eylül 2018, Cuma - 19:55
İSTANBUL (AA) - sahibinden.com, Google Analytics Aralık 2017 verilerine göre, web sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden toplam 43,1 milyon aylık kullanıcıya ulaşarak kullanıcı sayısındaki rekorunu geliştirdi.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, toplam 10 kategoride, 6 milyon aktif ilanı ve on binlerce ürün çeşidinin yer aldığı sahibinden.com, Mart 2017'de 263 milyon kez ziyaret ve ekim ayındaki 8,1 milyar sayfa görüntüleme ile aynı yıl içerisinde kendisine ait 2 ayrı rekoru daha kırmıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen sahibinden.com Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Boğaç Göncü, kurum olarak başarılı bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2017'nin son ayında elde edilen trafik rakamlarının da bu başarının somut bir göstergesi olduğunu vurguladı.

sahibinden.com'un sektördeki 18'inci yılına girerken, sunduğu ürün ve hizmetlerin yanı sıra birçok ilke ve rekora imza atarak e-ticaret sektörünün öncü markalarından biri olma özelliğini sürdürdüğünü aktaran Göncü, şunları kaydetti:

"İnsanları hayalleri ile buluşturmak' misyonuyla hayata geçirilen bir online pazar yeri olarak milyonlarca kullanıcımız almak, satmak, kiralamak ve keşfetmek gibi farklı bir motivasyonla bizi ziyaret ediyor. Biz de bu büyük trafiği ve içeriği en iyi şekilde geliştirmek için arama motoru optimizasyonu çalışmalarımız, büyük veri ve makine öğrenimi projelerimize ağırlık veriyoruz. Diğer taraftan en iyi kullanıcı deneyimini sunmak, kullanıcılarımızın rahat ve güvenli bir alışveriş süreci yaşamaları için gerek insan kaynağımıza gerekse de teknolojik altyapı çalışmalarımıza yatırım yapıyoruz. 6 milyon aktif ilana gelen aylık kullanıcı sayısı 43 milyonu aşarken, bizi Türkiye'nin en sevilen markalarından biri yapan ve sürekli artan trafiğimizle yanımızda olan tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz."


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler