SON DAKİKA

Sahte pauntları polise satmak isterken yakalandı

18 Kasım 2017, C.tesi - 14:40
MUĞLA (AA) - Muğla’da 194 bin pauntu 90 bin liraya satmak isteyen kişi polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ula ilçesinde yaşayan O.T, sosyal medyadan arkadaş olduğu M.S’nin 195 bin pauntu bulunduğunu, bu parayı bozduramadığı için kendisine 90 bin liraya satabileceğini söyledi. M.S’nin dolandırıcı olabileceğinden şüphelenen O.T, durumu polise bildirdi.

Polis ekipleriyle yapılan görüşmenin ardından O.T, sosyal medya hesabından M.S’ye 195 bin pauntu alabileceğini belirterek buluşmak istedi. Buluşma yerinin belirlenmesinin ardından O.T, ortağının kendisi adına buluşma yerine geleceğini ve 90 bin lirayı yanında getireceğini söyledi. Bu görüşmenin ardından Muğla Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memurları alıcı kılığında M.S. ile buluştu. M.S. yanında bulunan bin pauntu alıcı kılığına giren polislere gösterdikten sonra 90 bin lirayı aldığı sırada gözaltına alındı.

- Gerçek bin paunt gösterdi sahtelerini satmaya çalıştı

Hakkında dolandırıcılık suçundan çok sayıda kayıt bulunan M.S’nin, alıcı kılığına giren polislere gösterdiği bin pauntun gerçek olduğu, yanında getirdiği çantada bulunan 194 bin pauntun ise sahte olduğu ortaya çıktı. M.S. ile hareket ettikleri tespit edilen ve haklarında çok sayıda dolandırıcılık suçundan sabıka kaydı bulunduğu öğrenilen İ.D. ve S.T’nin de arandığı öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.S. tutuklandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler