SON DAKİKA

Şanlıurfaspor’da başkanlığa Bağıban seçildi

25 Haziran 2016, C.tesi - 15:54



ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor’un olağanüstü genel kurulunda kulüp başkanlığına İsmail Bağıban getirildi.

Mehmet Akif İnan Konferans Salonu’nda düzenlenen ve tek listeyle gidilen kongrede açık oylama usulüyle seçim yapıldı.

Kulüp üyesi delegelerin oylarının tamamını alan eski kulüp asbaşkanı İsmail Bağıban, Şanlıurfaspor’un yeni başkanı oldu.

Eski yönetim tarafından divan kuruluna verilen önergedeki, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik’in onursal başkan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin ise fahri başkan olması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.

Kongrede konuşan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor’un kentin markası olduğunu belirterek, takımın tüm kenti temsil etmesi gerektiğini söyledi. Çiftçi, yeni yönetime başarılar diledi.

Şanlıurfaspor’un fahri başkanı seçilen Mehmet Ekinci ise kongre sürecinde bütün taraflarla bir araya gelerek yapılması gerekenlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Eski başkan Fethi Şimşek ile kulübe emek veren, bağışta bulanan herkese teşekkür eden Ekinci, aynı desteğin devam edeceğine inandığını belirtti.

Şimşek’in kulübe yaptığı hibeler dışında alacaklarını dondurduğunu da aktaran Ekinci, "Kendisine çok teşekkür ediyorum. Onursal başkanımız Faruk Çelik’e de takıma yaptığı destekler için çok teşekkür ediyorum. Biz bu süreci yönetiyoruz algısı oluşmasın. Bize bir sorumluluk verildi, biz de bütün arkadaşlar adına bu süreci yönetmeye çalıştık. Başarı veya başarısızlık tüm Şanlıurfa ve destek çıkanlara aittir. Üzerimize düşen neyse yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kongre sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan yeni kulüp başkanı İsmail Bağıban ise başarılı olacaklarına inandığını kaydetti.

Birlik ve beraberlik içerisinde Şanlıurfaspor’un çok daha iyi yerlere geleceğini ifade eden Bağıban, şöyle konuştu:

"Birlik içerisinde olursak başarısız olmamız mümkün değildir. Tüm kesimlerden bize destek olmalarını bekliyoruz. Teknik direktör ve transfer çalışmalarımıza bir hafta önce başladık. Transferlerin yüzde 60-70’lik kısmını tamamladık. 4 teknik direktörle görüşmelerimiz sürüyor. Bugün yarın kararımızı vereceğiz. Yeni yönetimin tüm Şanlıurfa’ya hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler