SON DAKİKA

Sare Davutoğlu:

09 Ocak 2016, C.tesi - 19:27
AFYONKARAHİSAR (AA) - Sare Davutoğlu eşi Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun çocuklarıyla kısa da olsa kaliteli zaman geçirdiğini söyledi.

Sare Davutoğlu, annesinin adının verildiği Kur’an kursunun açılışı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Davutoğlu, kursun yer aldığı Üçlerkayası köyünün çok güzel ve şirin olduğunu belirterek, annesinin ailesinin yazlarını bu şirin Anadolu köyünde geçirdiklerini anlattı.

"Bu vesileyle ben de geç de olsa bu köyü tanımış oldum" diyen Davutoğlu, köye bir eğitim yuvası kazandırdıklarını dile getirdi.

Kendisine çiçek veren üçüzler hakkındaki soruya da Davutoğlu, "Üçüzlerim Kütahya’dan gelen bir hastamın evlatlarıydı" yanıtını verdi.

Sare Davutoğlu, Üçlerkayası köyünü ne zaman tanıdığının sorulması üzerine "30-40’lı yaşlarımda tanıdım, dayımın vesile olmasıyla gelip gittik. Eskişehir’de büyüdüğüm için Afyon ile irtibatımız biraz zayıfladı doğal olarak. Daha az gelebildik irtibatımız güçlü olsa da" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, kızı Hacer Büke’nin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu çok fazla göremediğinden yakınmasıyla ilgili soruyu ise "Sorumluluk arttıkça elbette... Fakat sağ olsun Başbakanımız evlatlarıyla kısa da olsa çok kaliteli vakit geçirir" diye cevapladı.

Hacer Büke Davutoğlu da Üçlerkayası köyünün şirin bir yer, insanlarının da sevecen olduğunu söyledi. Babasıyla ilgili duygularını anlatan Hacer Büke Davutoğlu, "Şu an yakınmak değil farklı bir boyut aldı o yakınma. Hiç göremiyorum. Ama işte ne yapalım" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler