SON DAKİKA

Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı

25 Haziran 2016, C.tesi - 21:27



SİVAS (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde yapılan antrenmana yeni transferler de katıldı.


Özköylü, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Sivasspor’da çalışmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Sivasspor gibi büyük ve Türk futboluna önemli hizmetler etmiş bir kulüpte görev almaktan dolayı çok mutluyum, gururluyum. Sivasspor her futbolcunun, teknik adamın çalışmayı hayal ettiği bir kulüp." dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının hayırlı olmasını dileyen Özköylü, şöyle devam etti:

"Sivasspor PTT 1. Lig’de bu sene misafir. Geçmiş sezonda yaşanan hadiseleri, hatıraları hiçbir şekilde düşünmeyeceğiz. Geçmişten birtakım dersler çıkartacağız. Bu sene burada yapılması gerekenler doğru planlanacak. O planlamayı da imza attığımız günden beri ortaya koyduk. Başkanımız bu konuda her türlü özgürlüğü bize tanıdı. İnşallah, bu güzel şartları en doğru şekilde kullanıp Sivasspor’u bu sene olması gereken yere, Süper Lig’e tekrar geri döndürmek için çalışmalarımıza bugünden itibaren başladık. Çok kaliteli bir oyuncu kadromuz var, yabancısından yerlisine kadar. Yeni transfer ettiğimiz oyuncularla çok iyi bir kadro oluşturduk. Belki bu süreçte 1-2 tane transfer yapmamız söz konusu olacak. Tabii ki bu elimizdeki yabancı oyuncuların durumuna bağlı olarak değişecek. Sekiz yabancı oyuncumuz var. 1. Lig’de 5’ini kullanabiliyorsunuz. Bir haftalık süreçte onların da durumu netleşecek."

Özköylü, yeni transferlerden de bahsederek, "Ahmet Cebe, Akhisar Belediyespor’dan geldi. Kerim Avcı, Balıkesirspor’dan transfer ettiğimiz bu lig için çok önemli isimlerden biri. Hasan Hatipoğlu’nu Boluspor’dan transfer ettik, stoper mevkisinde oynuyor. Cenk’i Anadolu Üsküdar’dan transfer ettik. Ergin Keleş’i zaten söyleyeme gerek yok. Bu lig için çok önemli oyuncu. Sonu mutlulukla, başarıyla, şampiyonlukla bitecek bir sezonu yaşayacağımızı umut ediyorum." ifadelerini kullandı.

Takımın kamp programı hakkında da bilgi veren Osman Özköylü, çalışmalara 20 Temmuz’a kadar Sivas’ta devam edip, daha sonra Ankara Kızılcahamam’da yapacakları 13 günlük kampla lige hazırlanacaklarını söyledi.

Özköylü, yeni sezonda taraftarları heyecanlandıracak bir takımın sahada olacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler