SON DAKİKA

Sokak kedilerine bakıyor

25 Eylül 2018, Salı - 07:15
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yaşayan Müzeyyen Taşçı, sokak kedilerine sürekli bakıyor, yemek veriyor.

Müzeyyen Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, evinin yakınındaki sokak kedilerine her gün aynı saatlerde düzenli olarak hazırladığı yemekleri taşıyıp verdiğini söyledi.

Kısıtlı bütçesine rağmen sokak hayvanlarına bakmak gerektiğini düşündüğünü ifade eden Taşçı, "Onların çocuklarımdan hiçbir farkı yok. İstesem ben de şehir dışına çıkar, akrabalarımı ziyaret eder, birkaç gün şehir dışında kalabilirim ancak gitmiyorum. Tatile bile gitmiyorum. Çünkü sokakta onlarca kedi var ve her gün benden yemek bekliyorlar." diye konuştu.

Onlara isim verdiğini dile getiren Taşçı, "İsmiyle çağırdığım her kedi, hemen yanıma koşuyor. Yemek verirken kontrol ediyorum, 'hepsi gelmiş mi?' diye. Yemeklerini verdikten sonra teşekkür eder gibi bakmaları her şeye bedel." ifadelerini kullandı.

Yaz aylarında kendi imkanlarıyla hayvanların yiyecek ve içeceklerini karşıladığını anlatan Taşçı, kışın yiyeceklerin ve sütün çabuk donduğunu ifade ederek, kuru mama desteği talep etti.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler