SON DAKİKA

Spielberg de Madame Tussauds’da olacak

31 Temmuz 2016, Pazar - 04:44
İSTANBUL (AA) - Madame Tussauds’nun İstanbul’da açılacak 21. merkezinde ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist Steven Spielberg’ün balmumu heykeli de sergilenecek.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, "The BFG" filmiyle yeniden gündeme gelen Spielberg’ün, balmumu heykeli Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki Grand Pera binasında Aralık ayında açılacak müzede görülebilecek.

Hollywood’un en başarılı yönetmen ve yapımcılarından biri olan ve sinemanın dahi çocuğu olarak tanınan 70 yaşındaki Spielberg, bugüne kadar Jaws - Denizin Dişleri, E.T, Jurassic Park ve Schindler’in Listesi’nin de aralarında bulunduğu birçok klasiğe imza attı.

Ziyaretçilerin en sevdikleri ünlü isimleri görerek fotoğraflarını çekmesine olanak sağlayan 250 yıllık tarihe sahip Madame Tussauds, eğlencel ve interaktif bir eğlence sunuyor.

Grand Pera’nın ilk 2 katında 2 bin metrekarelik alanda yer alan müzede, tarih, kültür, sanat, spor ve siyaset dünyasından 50’yi aşkın figür yer alacak.

Tarihi bir gezintinin yapılabileceği müzede, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Mevlana, Zeki Müren, Barış Manço, MFÖ, Adile Naşit, Yaşar Kemal, Kanuni Sultan Süleyman, Fatih Sultan Mehmet, Mimar Sinan, Angelina Jolie, Usain Bolt, Steve Jobs, Messi, Rihanna, Marilyn Monroe ve Muhammed Ali gibi ünlü isimlerin figürleri görülebilecek.

Müzenin sahibi ve işletmecisi Merlin Entertainments plc, 23 ülkede, 111 eğlence merkezi, 12 otel ve 4 tatil köyü işletiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler