SON DAKİKA

“Taraftar gruplarımızın gösterdiği tavır beni mutlu etti“

16 Ocak 2017, Pazartesi - 22:45



İSTANBUL (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş’taki Vodafone Arena yakınındaki terör saldırıları sonrasında taraftar gruplarının, renk ayrımı gözetmeksizin omuz omuza durarak, teröre karşı tek yürek olup, alçak terör örgütlerine karşı güzel bir duruş sergilediğini belirtti.

Hain bombalı saldırılarla, terörün karanlık yüzünü bir kez daha gösterdiğini vurgulayan Akif Çağatay Kılıç, "Çok sayıda polisimiz ile sivil vatandaşlarımız şehit oldu. Bu insanlık dışı terör saldırılarının ardından yüce milletimiz birlik ve beraberlik içinde teröre karşı durdu, polisine sahip çıktı." ifadelerini kullandı.

Bakan Kılıç, açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verdi:

"Toplumun her kesiminden tepkilerin yükseldiği bu ortamda, takımlarına gönül veren taraftar gruplarımız, renk ayrımı gözetmeksizin omuz omuza durarak teröre karşı tek yürek oldu, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen alçak terör örgütlerine karşı güzel bir duruş sergiledi.

Ülkemizde 7 Ağustos’ta oluşan ’Yenikapı Ruhu’ derbi yasağının da kalkmasıyla yeşil sahalara da yansımıştı. Bu ruhun, Beşiktaş’taki alçakça saldırıların ardından daha da pekiştiğini görmek, teröre karşı taraftar gruplarımızın birlik ve beraberlik içerisinde gösterdiği tavır beni mutlu etti ve gelecek adına umutlandırdı."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler