SON DAKİKA

TBMM Başkanına makam aracı tahsis edildiği iddiası

15 Eylül 2017, Cuma - 06:40
TBMM (AA) - Meclis Başkanlığı, TBMM Başkanlığınca dört yıldır kullanılmakta olan makam aracının sık sık ortaya çıkan arızaları nedeniyle, Başbakanlık tarafından bir başka aracın, TBMM Başkanı’nın kullanımı için tahsis edildiğini bildirdi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş’ın bugün düzenlediği basın toplantısındaki beyanları dolayısıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi:

"TBMM Başkanlığınca dört senedir kullanılmakta olan makam aracının sık sık ortaya çıkan arızaları nedeniyle, Başbakanlık tarafından bir başka araç, makamın kullanımı için tahsis edilmiştir. Yeni makam aracının hayali bir kullanım için donatıldığı ve bunun için yüksek meblağların harcandığı ifadeleri gerçek dışıdır. TBMM Başkanlığına tahsis edilen tüm araçlar yerinde ve usulüne uygun olarak kullanılmaktadır.

Ayrıca, taşeron işçilerin ve hizmetli kadrosunda çalışan personelin servislerinin kaldırılması beyanı da hayal ürünüdür. Mesnetsiz, çarpık, gerçek dışı ifadelerle toplumun yanlış düşüncelere sevk edilmesi elbette ki üzücüdür. Toplumun yanlış bilgilendirilmesine fırsat verilmemesi için bu açıklamanın yapılması zarureti doğmuştur."




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler