SON DAKİKA

TBMM Genel Kurulu

22 Temmuz 2017, C.tesi - 00:00
TBMM (AA) - TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığında toplandı.

Genel Kurulda gündem dışı söz alan MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Ankara köylerinin sorunlarına ilişkin konuşmasında, bir tarım ili olan Ankara’da tarım arazilerinin giderek yok olduğunu, bazı köylerde elektrik, su ve imar sorunu yaşandığını bildirdi.

CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, İstanbul’un sorunlarıyla ilgili konuşmasında, ilde yaşanan sel felaketine değinerek, yıllardır İstanbul’u yöneten iktidarın, İstanbullulardan bir özür borcu olduğunu kaydetti. İlin iyi yönetilmediğini savunan Çiçek, imar planlarının İstanbul’un en temel sorunu olduğu dile getirdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Kapadokya turizmine ilişkin konuşmasında, yüzlerce yıllık bir medeniyete ev sahipliği yapan Kapadokya’da, eski tip turizm anlayışının yerine son yıllarda butik turizm denilen bir turizm anlayışının uygulandığını, geleneksel ile modernin bir arada olduğunu anlattı. Gizligider, Nevşehir’in, nüfusunun 10 katı sayıda yerli ve yabancı turisti ağırladığını aktardı.

Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı’nın birleşime ara vermesinin ardından, iktidar ve muhalefet partilerinden milletvekilleri Gençlik ve Spor Bakanı olan AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak’ı tebrik etti. Milletvekilleri, Bak ile birlikte Genel Kurulda özçekim yaptı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler