SON DAKİKA

Tekirdağ’da “43. Avcı Bayramı“ düzenlendi

11 Kasım 2017, C.tesi - 01:00
TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Kara Avcıları Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği, Süleymanpaşa ilçesinde, Geleneksel 43. Avcı Bayramı düzenlendi.

Nusratfakı Mahallesi’nde düzenlenen etkinlikte, trap atışı, tek kurşun atışı gibi kategorilerde yarışmalar da yapıldı.

Tekirdağ Kara Avcıları Atıcılık İhtisas Kulübü Dernek Başkanı Erol Kumcu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu yıl 43’üncüsünü düzenledikleri avcı bayramına yoğun katılım olduğunu söyledi.

Etkiliği düzenlemelerinde ki amacın avcıları bir araya getirerek bir bayram havası yaşatmak olduğunu belirten Kumcu, "Tek kurşun atışı, trap atışı gibi yarışmalar düzenleyerek sezon öncesi avcı arkadaşlarımızı burada buluşturuyoruz. Arkadaşlarımız burada açılan stantları gezerek, yarışmalara katılarak zaman geçiriyor. Etkinliğimizde çocuklar içinde havalı tüfek yarışması var. Bunun dışında çekilişler de var. Çekilişe katılanlara firmalar tarafından verilen tüfeklerimizi hediye ediyoruz."dedi.

Kumcu, etkinliğe Tekirdağ geneli olmakla birlikte, Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir’den yaklaşık bin 500 avcının katıldığını aktardı.

Yarışmalarda dereceye girenlere, kupa ve madalyalarının yanı sıra çeşitli marka ve modelde av tüfekleri, fişekler, yelek ile tişört hediye edildi.














Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler