SON DAKİKA

Terör mağduru çocuklar için yardım kampanyası

30 Mayıs 2017, Salı - 10:34
İZMİR (AA) - Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şubesi, terör mağduru çocuklar için yardım kampanyası başlattı.

Şubeden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı’nda öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürmek için erzak ve bayramlık kampanyası düzenlendi.

Kampanyayla Diyarbakır’ın Lice ilçesinde terör mağduru bin 500 çocuk için bayramlık, erzak, kırtasiye ve oyuncaktan oluşan 2 tır yardım malzemesi toplayacaklarını bildiren Eğitim-Bir-Sen İzmir 1 No’lu Şube Başkanı ve Memur-Sen İzmir İl Temsilcisi Ali Musa Bina, şu bilgileri verdi:

"İHH ile geçtiğimiz yıl benzer bir yardım kampanyası yürütmüş, çocukların bayram sevincine ortak olmuştuk. Bu yıl da çocuklarımıza bayramlığın yanı sıra erzak, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulunacağız. ’Yetim gülerse dünya güler’ anlayışından hareketle, yalnızca 100 TL karşılığında bir yetim çocuğun ihtiyaçlarını karşılayabilir, kampanyamıza destek olabilir ve yetimlerin bayram sevincine ortak olabilirsiniz."

İnsani Yardım Derneği İzmir Şubesi ile yürütülen kampanyada bir yetim giydirme bedeli 100 lira, kırtasiye yardımı 50 lira, oyuncak yardımı ise 30 lira olarak belirlendi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler