SON DAKİKA

Tokat’ta otomobilin sulama kanalına devrilmesi

12 Temmuz 2017, Çarşamba - 15:30
TOKAT (AA) - Tokat’ta sulama kanalına devrilen otomobildeki 3 kişiden 2’sinin kurtarılmasının ardından kaybolan kişinin cesedine ulaşıldı.

Esat Özer’in kullandığı otomobilin 6 gün önce Gezirlik Mahallesi’nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına devrilmesi sonucu kaybolan Zeki Sarıel’in cesedi, sulama birliği işçileri tarafından Geksi Deresi’ne dökülen tünelin içinde bulundu.

İşçilerin haber vermesi üzerine gelen polis ile Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri, Sarıel’in cesedini kanaldan çıkarttı. Sarıel’in cesedi, otopsi yapılmak üzere Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu da olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Topaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan sonra MOBESE ve güvenlik kameralarını incelediklerini söyledi.

Arazide de her ihtimale karşı arama yaptıklarını anlatan Topaloğlu, "Sulama birliği görevlilerimiz kapağı açarak daha iyi görülmesi için su seviyesini düşürmüşler. Arkadaşlar sulama kanalında cesedi buldu." dedi.

Tokat’ta 6 Temmuz’da Esat Özer’in kullandığı 60 HE 734 plakalı otomobilin DSİ’ye ait sulama kanalına devrilmesinin ardından AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri, sürücü Özer ve araçtaki Mustafa Yıldız’ı kurtarmıştı. Özer ile Yıldız’ın yanlarında Zeki Sarıel’in de olduğunu söylemesi üzerine ekipler, bu kişinin bulunması için çalışma başlatmıştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler