SON DAKİKA

“Turizm ve Aile“ konulu fotoğraf yarışması

16 Temmuz 2018, Pazartesi - 16:10
ANKARA (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen "Turizm ve Aile" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere toplam 36 bin lira ödül dağıtılacak.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl "Turizm ve Aile" temasıyla düzenlenecek fotoğraf yarışmasında birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin lira para ödülü verilecek.

Sergilenmeye layık görülecek eser sahiplerine 250'şer lira ödül verilecek yarışmada, 3 kişi ise biner liralık mansiyon ödülünün sahibi olacak. Bakanlık, yarışma sonucunda toplam 36 bin lira ödül dağıtacak.

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle düzenlenecek yarışmanın son başvuru tarihi 1 Aralık. Bakanlık yarışmanın sonuçlarını ise 8 Aralık'ta açıklayacak.


- 3. Kültür Şurası kararları hayata geçiriliyor


Yarışmada, "Turizm ve Aile" başlığının altında kırsal tatil, deniz, güneş, kum, kültür, tarih, alışveriş, turistik sporlar ve benzeri faaliyetler içerisindeki insan ve aile odaklı fotoğraflar arasından bir seçim yapılacak.


İç ve dış turizmde Türkiye'nin ana hedef grubu olan ailelerin, tatil kavramının toplumun her kesiminin ihtiyaç duyduğu ve katılabildiği bir sosyo-kültürel davranış olarak algılanmasındaki rolünü vurgulayan yarışma ile 3. Milli Kültür Şurası Aile ve Kültür Komisyonunda çıkan kararlardan biri daha hayata geçirilmiş olacak.

Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya her yarışmacı en fazla 4 dijital fotoğrafla katılabilecek.


Katılım bilgileri ve şartnameye, www.kulturturizm.gov.tr, www.tanitma.gov.tr ile www.tfsf.org.tr adreslerinden ulaşılabiliyor.


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler