SON DAKİKA

Türkiye Açık Kyokushin şampiyonası

23 Kasım 2017, Perşembe - 22:00
ANKARA (AA) - Türkiye Wushu Federasyonu tarafından Karabük’te düzenlenen Uluslararası Altın Safran Türkiye Açık Kyokushin Şampiyonası’nda Çubuklu sporcular 3 madalya elde etti.

Soğuksu Merkez Spor Salonunda 18 ülkenin katılımıyla düzenlenen Ashıhara Kyokishin Komite Karate Şampiyonası’na Çubuk Yücelhan Spor Kulübü’nden 3 sporcu katıldı.

Şampiyonada Çubuklu karateciler 1 altın ve 2 bronz madalya kazandı.

Çubuk Yücelhan Spor Kulübü Başkanı Raziye Akgül, AA muhabirine, kazanılan başarının uzun vadedeki emeğin karşılığı olduğunu söyledi.

Sporcularının üçünün de milli takımda olduğunu belirten Akgül, "Bir taraftan milli takıma Çubuk’tan sporcu yollamanın diğer taraftan girdikleri ilk karşılaşmada bir altın ve 2 bronz madalya almalarının gururunu yaşıyoruz." dedi.

Sporcularından Aslı Delibal’ın birinci, Mehmet Tunahan ve Melisa Özdemir’in de kilolarında üçüncü olduklarını aktaran Akgül, bundan sonra Japonya’da yapılacak dünya şampiyonasında mücadele etmek için çalışacaklarını kaydetti.

Akgül, kötü alışkanlıklar, madde ve teknoloji bağımlılığı gibi çağın sorunlarından çocukları korumanın en önemli yolunun spor olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Mutlaka her çocuğa uygun keyifle yapacağı bir spor dalı mevcuttur. Ailelere düşen görev çocuklarının severek yapacakları spor dallarını keşfetmelerine olanak sağlamaları ve bu yolda onları doğru yönlendirmeleridir. Bunun sonucunda mutlaka bir başarı gelecektir."







Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler