SON DAKİKA

Türkiye sevdalısı ünlü yabancılar

11 Kasım 2017, C.tesi - 09:00
MUĞLA (AA) - Türkiye sevdalısı ünlü yabancılar, Türkiye’nin ve dünyanın gözde turizm kenti Bodrum ilçesinde tatillerini sürdürüyor.

Eşsiz koyları, doğal yapısı ve tarihi alanlarıyla gelenlerin bir daha ayrılmak istemediği Bodrum ilçesi, bu sezon da yerli ve yabancı misafirleri ağırlamaya devam ediyor.

Farklı bir tatil geçirmek için arayış içerisinde olanların tercih ettiği ilçede, Türkiye sevdalısı yabancı iş adamları, aktörler, siyasetçiler, krallar, aktrisler gibi tanınmış birçok insan güvenle tatillerini sürdürüyor.

Bodrum’u tercih sebeplerin başında ise ilçenin sakinliği, yalnız kalabilecekleri irili ufaklı yüzlerce koy bulunması ve denizin temizliği geliyor. Özellikle yabancı ünlüler, burada hem medeniyetin nimetlerini bulabiliyor hem de doğal hayatı huzurla yaşayabiliyor.

İlçeyi son günlerde tercih edenler arasında ise yatlarıyla gelen Ukraynalı iş adamı Aleksander Yaroslavsky, Meksikalı iş adamı Ricardo Salinas Pliego, Danimarka kraliyet ailesi üyeleri, İngiliz model Kate Moss ve Brezilyalı model Adriana Lima’nın yanı sıra politikacılar ve yabancı gazeteciler de yer alıyor.

- Diekmann’da Bodrum’da

Son günlerde Türkiye karşıtı söylemleriyle dikkati çeken ve Alman turistlerin gelmemesi için kara propaganda yapan Alman Bild Gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Kai Diekmann⁠⁠⁠⁠ da Bodrum’da tatilini geçirenler arasında. Diekmann’ın, Bodrum’un ünlü Torba koyundaki lüks bir tatil merkezinde olduğu ve zaman zamanda ilçenin bakir koylarında yatla dolaştığı ve mavi tura çıktığı öğrenildi.

Türkiye aleyhine olumsuz yorumlar yapmasıyla tepkilere neden olan Diekmann, sosyal medya hesabından da Bodrum’un koyları, eşsiz gün batımı ve mavi tur fotoğraflarını paylaşmasıyla dikkati çekiyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler