SON DAKİKA

TÜRKONFED 38. Girişim ve İş Dünyası Konseyi

28 Mayıs 2016, C.tesi - 02:28
DENİZLİ (AA) - Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, "Hiçbir şey olmasa bile Türkiye’nin dinamiklerinde, zaten yüzde 3 büyüme söz konusu. Onun için bu yıldan daha umutlu olmalıyız." dedi.

Kadooğlu, Pamukkale’de bir otelde düzenlenen TÜRKONFED 38. Girişim ve İş Dünyası Konseyi’nde, konfederasyonlarının, her türlü siyasi parti görüşüne sahip, din ve farklı mezheplere inançları olanları bir araya getirdiğini belirtti.

Üyelerinin, hukukun üstünlüğü ve Türkiye’nin gelişmesinde birleştiğini dile getiren Kadooğlu, "Bu kadar insanın oluşturduğu yapıyı, eğer hükümetlerimiz ve Türkiye geneli başarabilirse, ülkemizdeki ve etrafımızda yaşanılan şiddet olaylarından arınmış olacağız." ifadesini kullandı.

Kadooğlu, bu yılın seçim odaklı geçmesinden dolayı iş insanlarının ürkek davranıp yatırım yapamadığını ileri sürerek, şöyle devam etti:

"Hiçbir şey olmasa bile Türkiye’nin dinamiklerinde, zaten yüzde 3 büyüme söz konusu. Onun için bu yıldan daha umutlu olmalıyız. Yeni hükümet, yeni reform, demokrasi ve ekonomi paketleri bir an önce açıklar, biz de yol haritamızı bu yönde devam ettiririz."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler