SON DAKİKA

“Ulaştırma Operasyonel Programı Fotoğraf Sergisi“ açıldı

19 Eylül 2017, Salı - 01:00
Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği tarafından yürütülen Ulaştırma Operasyonel Programı (UOP) tarafından gerçekleştirilen projelerin fotoğraflarından oluşan sergi, Karabük Garı’nda ziyaretçilerle buluştu.

Sergide, 415 kilometrelik Irmak-Karabük-Zonguldak Demiryolu Hattı’nın Rehabilitasyonu ve Sinyalizasyonu Projesi; Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı’nın 56 kilometrelik Köseköy-Gebze Kesiminin Rehabilitasyonu ve Yeniden İnşası Projesi ve 378 kilometrelik Samsun-Kalın (Sivas) Demiryolu Hattının Modernizasyonu Projesi’ne ilişkin doğa, insan ve teknoloji odaklı 40 sanatsal fotoğraf yer alıyor.

Daha önce Haydarpaşa ve Sirkeci ile Zonguldak’ta açılan "Ulaştırma Operasyonel Programı Fotoğraf Sergisi", 29 Temmuz’a kadar ziyaret edilebilecek.

Proje Tanıtım Ekibi Lideri Tamer Altınay, gazetecilere yaptığı açıklamada, projenin 700 milyon avronun üzerinde bir yatırım olduğunu aktararak, teknik bilgiler verdi.

Projelerin gerçekleştiği illerde halka ne yapıldığını anlatmak için sergiler açtıklarından bahseden Altunay, "Sergide, projelerin nasıl gerçekleştiği, zorlu doğa koşullarıyla nasıl başa çıkıldığını gösteren ve sanatsal içeriği de olan fotoğraflar yer alıyor burada." diye konuştu.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler