SON DAKİKA

Vali Kamçı’nın gümrük memurlarını kabulü

24 Nisan 2017, Pazartesi - 07:20
Vali Süleyman Kamçı, 26 Ocak Dünya Gümrük Günü nedeniyle Gümrük Muhafaza, Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Hasan Yıldırım ve müdürlük personelini makamda kabul etti.

Vali Kamçı, kabulde yaptığı konuşmada, Gümrük Teşkilatı’nın "Dünya Gümrük Günü"nü kutlayarak, gümrük teşkilatının hem kent hem de ülke açısından taşıdığı öneme dikkati çekti.

Kayseri’nin sanayi ve ticaret şehri olması münasebetiyle gümrük teşkilatının ne kadar hızlı ne kadar verimli çalışırsa iş adamlarının, ithalat ve ihracatçıların işlerinin o kadar seri olacağını ifade eden Vali Kamçı sözlerine şöyle devam etti:

"Kayseri’nin bir ticaret ve sanayi kenti olmasından dolayı hem organize sanayi bölgelerinden hem de serbest bölgeden yurtdışına çok sayıda ihracat yapan firmamızın özellikle ürünlerini pazarlamalarının kolay olması ve dünyada ürünlerini kolay bir şekilde satabilmeleri bakımından yerinde gümrükleme de çok önemli. ’Dünya Gümrük Günü’ vesilesiyle ilimizdeki gümrük teşkilatı çalışanlarımızın gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Ziyarette konuşan Hasan Yıldırım da Gümrük Teşkilatına verdiği destek ve önemden dolayı Vali Kamçı’ya teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.




Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler