SON DAKİKA

Yamaç paraşütü severler Sakarya’da buluştu

19 Ağustos 2017, C.tesi - 12:40
SAKARYA (AA) - Sakarya Sportif Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen yamaç paraşütü eğitimlerine katılan kursiyerler, eğitimlerin ardından deneyimli pilotlarla uçmanın keyfini çıkardı.

Serdivan ilçesindeki 235 rakımlı Kırantepe’ye gelen öğrenciler ve vatandaşlar, pilotlarla uçuş heyecanı yaşadı. Buraya gelen vatandaşlar, hem piknik yaptı hem de pilotların havada süzülüşünü seyretti. Bazı vatandaşlar da özçekim yaptı. Yamaç paraşütü yapan sporcular ise gün batımında görsel şölen sundu.

Fenomen Hava Sporları Kulübü Derneği Eğitmeni Abdullah Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Serdivan Kırantepe’nin yaz sezonunun en yoğun gününü geçirdiğini söyledi.

Yıldız Teknik Üniversitesi, İstanbul Motor ve Pilot Grubu ve Sakarya merkezli Fenomen Hava Sporları Kulübü Derneği’nin ortaklaşa uçuş gerçekleştirdiğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Yaklaşık 50 pilot başarılı uçuşlar yaptık. Hava her zamanki gibi yamaç paraşütçüleri için uygun. Spora meraklı gençleri ve tüm halkımızı bu bölgede görmek istiyoruz. Bölgemiz bir cazibe merkezi ve İstanbul’dan akın akın her hafta pilotlar buraya geliyor. Serdivan Kırantepe Marmara Bölgesi’ndeki en uygun uçuş alanlarından bir tanesi. İstanbul’un tüm pilotlarının öncelikli tercihi burası oluyor. Sakarya ulaşım yönünden çok iyi, doğası mükemmel ve şehrimizde İstanbul’un karmaşası yok. Burada olmak çok güzel."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler