SON DAKİKA

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılacak

25 Ağustos 2016, Perşembe - 20:48
İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti hükümetinin 3 yıl gibi kısa bir sürede ve bütçeden hiçbir harcama yapmadan önemli bir mühendislik harikası olan Yavuz Sultan Selim Köprüsünü Türk milletine kazandırdığını belirtti.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Temurci, yarın açılışı yapılacak olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Yüklenici firma yetkililerinden köprüyle ilgili bilgiler alan ve köprüde çalışanlarla sohbet eden Temurci, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerle Türkiye’nin çehresini değiştirdiğini ifade etti.

Temurci, köprünün 2013’te temelleri atılırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu hatırlatarak, "O gün Cumhurbaşkanımızın verdiği sözler yerine getirildi. Hükümetimiz 3 yıl gibi kısa bir sürede ve bütçeden hiçbir harcama yapmadan böyle önemli bir mühendislik harikasını milletimize kazandırdı. Üzerinde raylı sistem bulunan dünyanın en geniş ve en uzun köprüsü, Türkiye’ye ve kadirşinas milletimize yakışan bir eser. Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın için hazırlandı, süslendi." ifadelerini kullandı.

Kuruluşundan bugüne AK Parti’nin, millete hizmet için çalıştığının altını çizen Temurci, Türkiye ve İstanbul’un 2023 hedeflerine giden yolda adım adım ilerlediğini kaydetti.

Üzerinde raylı sistem bulunan, köprü ve bağlantı yolları 3 yıl gibi kısa bir sürede tamamlanan Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı törenle açılacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler