SON DAKİKA

Yozgat Belediyesi çağrı merkezlerini birleştirdi

06 Haziran 2018, Çarşamba - 04:35
YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, 153 zabıta, 185 su ve kanal arıza ile 188 cenaze işleri çağrı numaralarını, "354 666 66 66" numarasında birleştirdi.

Çağrı merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Kazım Arslan, gelen aramalara cevap verip vatandaşların şikayet ve taleplerini aldı.

Gazetecilere açıklamada bulunan Arslan, daha önce farklı isimler altında oluşturulan çağrı birimlerini tek merkezde topladıklarını söyledi.

Amaçlarının vatandaşa daha hızlı ve zamanında hizmet vermek olduğunu vurgulayan Arslan, "Bu birimimiz aynı zamanda belediye içerisindeki birimler arasında kordinasyonu da sağlayacak. Böylelikle hiçbir şikayet ve talep muhatapsız kalmayacak. Sorunlar ilgili birimlere zamanında ulaşacak. Burada alınan kayıt, şikayet ve taleplerin sonuçları da değerlendirilecek." dedi.

Arslan, çağrı merkezinde biri halkla ilişkiler uzmanı 6 görevlinin bulunduğunu ifade ederek, "Vatandaşlarımız artık, her türlü şikayet ve önerisini 354 666 66 66 numarasına bildirecek. Ayrıca belediyemizin 552 512 66 66 WhatsApp hattı bulunmaktadır. Buraya gelen taleplerde çağrı merkezimiz aracılığıyla ilgili birimlere ulaştırılacaktır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler