SON DAKİKA

Yozgatlı İş Adamları Zirvesi’nin ikincisi düzenlenecek

07 Mayıs 2018, Pazartesi - 17:30
YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgatlı İş Adamları Zirvesi’nin ikincisini 8-10 Eylül tarihlerinde Sorgun ilçesinde yapılacağını bildirdi.

Yurtnaç, valilikte düzenlediği basın toplantısında, yurt dışında yaşayan Yozgatlı iş adamlarını kente davet ederek yatırım yapmalarını istediklerini belirtti.

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) işbirliğiyle yurt dışında yaşayan 80 iş adamının kente geleceğini ifade eden Yurtnaç, "8-10 Eylül arası gerçekleşecek zirve, Sorgun ilçemizde yapacağız.Toplantımız sadece Yozgatlı iş adamlarına değil, tüm iş adamlarına açık olacak." dedi.

Yurtnaç, Yozgat’ı Türkiye’nin Davos’u yapmak istediklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"Toplantı ve kongre turizmini Yozgat’a getireceğiz. Bunun için de altyapı çalışması yapıyoruz. Hızlı trenle beraber Yozgat-Ankara arası 50 dakika olacak. Yatırımlarla birlikte şehirde bir hareketlilik olacak. Bu hareketliliği özel sektör yatırımıyla da desteklenmesini istiyoruz. Dışarıdaki insanların enerjisini Yozgat’a katacağız. Bu çalışmanın ikincisini yapıyoruz ve Avrupa’da yaşayan Yozgatlı iş adamlarını davet ediyoruz. Bu cuma gününden itibaren 8-10 Eylül tarihlerinde 80 iş adamı Yozgat’a gelecek. Onlara Yozgat’ın fırsatlarını Yozgat’ın teşviklerini, Yozgat’a yatırım yaptıklarında ne gibi avantajları olacak hepsini anlatacağız ve aynı zamanda da memleket özlemlerini giderecekler."


Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler