SON DAKİKA

Yurtta asayiş

04 Aralık 2016, Pazar - 07:10
SİVAS (AA) - Sivas’ın Kangal ilçesinde bir kişi, arazide ölü bulundu.

Akçakale köyü Kaleboyu mevkisinde yerde hareketsiz bir erkek gören köylüler, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede bu kişinin öldüğünü tespit etti.

Yapılan incelemede, Mehmet Yaşar’a (83) ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna gönderildi.

- Tokat’ta uyuşturucu operasyonu

TOKAT (AA) - Tokat’ta sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 14 kişiden 10’u tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, yaklaşık bir ay süren çalışma sonrası İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Operasyonda 1 kilo 980 gram esrar, 200 gram bonzai, 175 uyuşturucu hap, 5 gram Hint keneviri tohumu ile uyuşturucu madde temini ve içiminde kullanılan düzenekler de ele geçirildi.

Gözaltına alınan 14 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- İzmir’de 32 kilogram esrar ele geçirildi

İZMİR (AA) - İzmir’in Karabağlar ilçesinde düzenlenen operasyonda 32 kilogram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, iki araçla yüklü miktarda uyuşturucu getirildiği ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, Ş.K. (28), Ü.Y. (19), M.P. (34) ve M.Ç. (32) gözaltına alındı. Araçlarda yapılan aramalarda bagaj ve arka koltukta gizlenmiş 32 kilogram esrar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

- Mersin’de uyuşturucu operasyonu

MERSİN (AA) - Mersin’in Silifke ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrolü sırasında durduğu araçta 4 kilogram esrar ele geçirildi, biri İsveç uyruklu 2 kişi tutuklandı.

Mersin Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Silifke Yeşilovacık Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Yeşilovacık Mahallesi mevkisindeki yol kontrolleri sırasında içerisinde Z.E ile İsveç uyruklu M.H.H’nin bulunduğu 33 DCV 96 plakalı otomobili durdurdu.

Araçta yapılan kontrolde paketlenmiş halde 4 kilogram esrar ele geçirildi.

Ekiplerce gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.







Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler