SON DAKİKA

Zağnosspor’da transfer

31 Temmuz 2016, Pazar - 03:51
TRABZON (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig takımlarından Zağnosspor, geçen sezon Kastamonu Belediyespor’da forma giyen Martina Pavic’i transfer etti.

Kulüp binasında düzenlenen ve Zağnosspor Kulübü Başkanı Haluk Selim, başkan yardımcısı Abdülaziz Baş, yöneticiler Sezgin Üstün ile Barış Sancak’ın hazır bulunduğu törende, Pavic kendisini 1 yıllığına Zağnosspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Selim, yaptığı konuşmada, Türkiye Süper Ligi’ni bilen ve iyi tanıyan tecrübeli bir pivotu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Zağnosspor’un geçen sezonu en az gol yiyen takım olarak tamamladığını dile getiren Selim, "Geçen sezona baktığımızda takımımız ligi en az gol yiyen takım olarak tamamladı ancak hücum hattında bazı sıkıntılarımız vardı. Bu sezon hücum hattındaki sıkıntıyı Pavic ve Kristina Tarasova ile aşacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Selim, takımın hafta sonu sezonun ilk kampını gerçekleştirmek için Sinop’a gideceğini de aktararak, "Takımımız Sinop’ta 9 günlük bir kamp dönemi geçirecek. Bu kamp süresince antrenörümüz Kıvanç Özcan’ın takımdaki eksik yönleri daha iyi görme fırsatı olacak. İhtiyaç olursa transfere veya transferlere devam edebiliriz. Hocamızın beğendiği bir iki isim var. Kamptaki duruma göre karar vereceğiz." şeklinde konuştu.

Pavic ise yakından tanıdığı ve takip ettiği bir takıma geldiğini vurgulayarak, "Zağnosspor’a geldiğim için mutluyum. Geçen yıl Kastamonu Belediyespor ile Avrupa kupalarında final oynadık. Bu yıl Zağnosspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum. Zağnos’un çok iyi bir kadrosu var. Yönetim ve teknik heyetin ilgi alakası da gerçekten harika. Umarım hem lig hem Türkiye Kupası hem de Avrupa’da çok iyi bir sezon geçiririz." diye konuştu.










Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler