SON DAKİKA

Zonguldak’ta hırsızlık anı güvenlik kamerasında

31 Ağustos 2017, Perşembe - 01:40
ZONGULDAK (AA) - Ereğli’de bir işyerindeki hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Murat Bekleviç, sabah saatlerinde Müftü Mahallesi İbrahim Efe Caddesi üzerindeki kendisine ait alışveriş mağazasına geldiğinde, kapıyı açık görmesi üzerine durumu polise girdi.

Kamera görüntülerini izleyen ekipler, eşkalini belirledikleri 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, alışveriş mağazasına gelen 2 kişinin ellerindeki levye ile kapıyı zorlayarak içeriye girmeleri, kasa bölümündeki paraların yanı sıra aldıkları birçok ürünü poşete doldurarak alışveriş mağazasından uzaklaşmaları görülüyor.

Mağazadan para, çakmak, lazer, pil gibi malzemelerin çalındığını belirten iş yeri sahibi Murat Bekleviç, gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Gördüğümüz bu, daha başka bir şey alınıp alınmadığını bilmiyoruz. 8 Yıldır buradayım ilk kez böyle bir olay başımıza geliyor. Karakola gittik ifademizi verdik. Toplumda bu kişilerin etiketlenip asimile edilmesini istiyorum. Sonuçta bu ben olurum yarın başka biri olur, bugün benim canım yandı yarın başkasının canı yanmasın. Bugün benim 500, bin lira param gitti başka birinin 10-15 bin lirası gidebilir. Başka eve girecekler, cana kast edecekler. Ben bugün Ankara’ya gidecektim, gitmedim. Her gün 5 buçuk gibi dükkana geliyorum. Eğer uğrasaydım, karşılaşmış olsaydık bir şekilde bir şey olurdu."

Kaynak: Anadolu Ajansı
Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler