SON DAKİKA

Kıbrıs Tatil Fırsatları 2018

16 Mart 2018, Cuma - 08:19

 

Kıbrıs tatil fırsatları kaçtı mı sandınız? Elbette hayır. Yaz tatili planlarınızı yapmadıysanız hemen bir an önce en uygun fiyatlar ile yaptırmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz yaz ayının başında, ortasında ya da sonunda. Tamamen sizin tatil ihtiyacınıza yönelik birçok otel, yılın her günü hizmet vererek sizleri bekliyor. Kıbrıs tatil fırsatlarını değerlendirerek size hitap edip etmediğine bakmalısınız. Her yere yakın olan bir otel mi arıyorsunuz? Yoksa odanızdan çıktığınız gibi denize gidebilecek bir otel mi arıyorsunuz? Kıbrıs tatil fırsatları aynı zamanda taksitli ödeme imkanları ile de tatili çok daha keyifli bir hale getiriyor.

Lefkoşa otelleri örneğin bir şehir oteli olarak karşınıza çıkar. Otelden çıktığınız gibi gitmek istediğiniz hemen hemen her bölgeye kolay ulaşım yolu sağlayabilirsiniz. Deniz keyfi yapmak isterseniz de yine 20 km uzaklıkta olan plajları da kullanabilirsiniz. Lefkoşa otelleri açık ve kapalı havuzları ile hizmet vermektedirler. Gündüzü ayrı güzel, gecesi ayrı hareketli olan Lefkoşa bölgesi bizce tatiliniz için planlanabilir Lefkoşa otellerini inceleme yaparak hangisi seçeceğinize karar verebilirsiniz. Birçok tanınmış tesis bu bölgede hizmet vermeye devam etmektedir.

Magosa Otelleri ise ayrı bir hizmet sunuyor size. Bölgenin avantajı sayesinde deniz keyfi eklenmiş oluyor. Dilediğiniz gibi keyifli bir tatil yapabilirsiniz. Üstelik Magosa Otellerinde 5 yıldızlı otel bulabilme imkanınız çok daha fazla. Tesisler birbiri ile yarışıyor ve hemen hemen her tedaviyi tesiste sunmaya gayret ediyorlar. Magosa Otellerinden ya da diğer Kıbrıs bölgelerinden bir tesis seçimi yapmak isterseniz Kibrisaskina.com adresinden yardım alabilirsiniz. Acente sizlere en yeni, en köklü kısaca tüm otelleri tek çatı altında toplayarak sunuyor olacak. Size kalan ise sadece seçimizi yapacak ve otelinizi belirleyeceksiniz. Detaylı bilgiler ile de hangi otelde hangi hizmetlerin sizlere sunulduğunu görebileceksiniz. Beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak ve tatilinizi başarı ile tamamlayabileceksiniz. Bizce seneye bile tatil planlarınız hazır olmuş olacak. Dolayısı ile artık rotanız belli sıra otelinizi ayarlamakta.

Konya Namaz Vakitleri
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Diğer Haberler